Cápauszony narancs

9 990 Ft
Adó összesen

Úszássegítő cápauszony

Mennyiség

Ez az innovatív és szuper vagány úszássegítő eszköz magabiztosságot és biztonságérzetet nyújt a kicsiknek a vízben nagyon hamar.

A cápauszonyt a hátra kell rögzíteni, teljes mozgásszabadságot nyújt a testnek, a karoknak, lábaknak a vízben. A SwimFin cápauszony segítségével jól fejleszthető a kartempó is, illetve segíti a természetes úszó pozíció kialakulását. A SwimFin minden korosztálynál és képességű személynél jól működik, ideálisan 18 hónaptól felfelé.

Fontos információ a SwimFin cápauszonyról: Minél inkább lemerül, annál több a fenntartó ereje. Ez azt jelenti hogy ha a gyerek függőlegesen úgymond kutyaúszásban halad még, akkor a SwimFin cápauszonya majdnem teljesen elmerül a vízben, maximális fenntartást biztosítva.

Amikor a gyermek pozíciója javul, tanul egyre jobban úszni, egyre vízszintesebben tud úszni a vízben, egyre kevesebb fenntartó erő kell neki, a SwimFin cápauszony jobban kilátszik a vízből. Így a gyerek már sokkal inkább magától úszik, kevesebb segítséggel.

A SwimFin cápauszonyt sohasem kell felfújni, leengendi, nincs szükség más eszközre mellé, tehát nem szükséges mentőmellény, karúszó stb.

Figyelem, minél inkább kilátszik a vízből, annál kevésbé dolgozik az eszköz!

Más úszássegítő eszközöktől eltérően a SwimFin cápauszony segítségével a kartempók mindegyike jól gyakorolható. A karokat teljesen szabadon hagyja, szabad mozgást biztosít nekik, így lehet mellúszást, hátúszást, pillangót is tanulni vele. 

Minden korosztálynak megfelelő a SwimFin cápauszony, és minden képességi szintnek is: Totyogó kortól, akiket először viszünk a vízbe, egészen már gyakorló úszókig, hogy javítsuk a technikájukon. 

És mindemelett a SwimFin cápauszony eszméletlenül vagány, a gyerekek imádják (és gyakran a felnőttek is )

Speciális ápolási igényű gyermekek és felnőttek vizi edzéséhez, szórakozásához is használják ezt az eszközt.

A SwimFin cápauszony rendelkezik a EN71 Toy Safety és a  EN13138 Buoyancy Aid International Safety Standards tanúsítványaival.

Anyaga PVA szivacs

Két pánttal rögzítendő magasan a mellkason tépőzárral.

SWIMFINOR